top of page

Tarieven

Wat kost het nu om een fotoreportage te laten maken. Ik laat het je zien. Hieronder kun je mijn tarievenoverzicht downloaden waarop je direct kunt zien wat de kosten zijn. Een bruidsreportage wordt altijd samen besproken en begroot.

Op ons gemak eens de mogelijkheden doorspreken?

Tarievenoverzicht

Zit de optie die je voor ogen hebt niet in het overzicht? Neem dan gerust contact met me op.

Tarief: Familie-/portretfotografie

1-2 personen           € 75,-       45min.

Vanaf 3 personen    €125,-      90min.

Dit wil ik

Familie-/Portretfotografie

Trots op je prachtige gezin of familie? En wil je hier jaren later nog op terug kunnen kijken? Boek dan een fotosessie met je gezien/familie en jij hebt straks iets moois om jaren van te genieten. Achteraf ontvangt je digitaal de professionele foto’s zodat je er mee kan doen wat je wil. Hang je ze aan de muur of geef je een foto op canvas cadeau? 

Tussen de fotoreportage door laat ik jullie regelmatig zien wat we hebben vastgelegd. Dan kunnen we kijken of er poses aangepast moeten worden. Na ongeveer 1 uur zit de fotoreportage erop en zijn er genoeg foto’s gemaakt om een selectie te kunnen maken van de mooiste foto’s. 


Deze mooiste foto’s ga ik bewerken en krijgen jullie allemaal aangeleverd via wetransfer. Je kunt er dan zelf mee doen wat jullie willen.

Tarief: Bedrijfsfotografie

kleine onderneming Zzp'er    € 150,- per 60 min

middel/grote bedrijven          € 250,- per 120 min

fotoreportage op meerdere locaties  € 450,-

Dit wil ik

Bedijfsfotografie

Wil jij je bedrijf in kaart brengen via een paar mooie foto’s die je kunt gebruiken op je website of op reclamemateriaal. Neem dan contact met mij op en wij gaan samen bekijken de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Factuur is vrijgesteld van Omzet Belasting op grond van

artikel 25 Wet Omzet Belasting.

bottom of page