top of page
Zoeken
  • Jeannette Fotografie

Mooi Achterhoek / Slangenburg

Vandaag een wandeling rond kasteel Slangenburg in Doetinchem. afstand 9,6 km nou dat moet te doen zijn met mijn hak. Helaas heb ik te maken met een peesplaatontsteking in mijn hiel en een wandeling van 18km zit er vandaag niet in. Een beetje gas terug dus rond de 10 moet kunnen. Kuch met pijnstillers, nou ja het is ook zulk mooi weer blijf dan maar eens op je stoel zitten.

We hebben op de site van Mooi Achterhoek gelezen over deze wandeling en het trok onze aandacht. En deze gaan we zeker in de zomer nog een keer lopen, erg mooi.

De wandeling begint bij Kasteel Slangenburg en vanuit hier loop je het mooie gebied in rondom het kasteel.

Het was goed mistig toen we van huis wegreden en ook dat geeft weer een mooi beeld van het landschap in Nederland. Het was frisjes de eerste paar kilometers maar hier en daar brak toch de zon al een beetje door. Landschap, bos, vogels en mooie bospaadjes trekken onze aandacht. En dan heb je nog de bruggetjes en waterplassen die je onderweg tegenkomt. Een prachtige wandeling die ik zeer zeker kan aanraden wil je een kleine wandeling maken. Ik zie mijn in de zomer al op een van de bankjes zitten met een broodje en een lekker kopje koffie om van de omgeving te genieten.

Wederom hebben Ans en Henk weer een mooie route voor ons uitgestippeld, Bedankt.

Nieuwsgierig naar deze route en al die andere mooie route's kijk dan op: https://www.mooi-achterhoek.nl/
33 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page